Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom

Welkom!

bij Fruitbedrijf De Marwijkshof

Fruitbedrijf De Marwijkshof is gelegen in Marwijksoord, een Drents gehucht gelegen in de prachtige natuur te midden van het Nationaal Park Drentsche Aa. Sinds 1999 worden er zwarte, rode, witte en blauwe bessen, frambozen, bramen, kruisbessen en appels geteeld in de keurig verzorgde fruittuin in Marwijksoord. Sinds 1 juli 2020 hebben Peter en Marloes Smid het fruitbedrijf overgenomen van oprichters Kees en Ria Goense.

Alle vruchten worden in het oogstseizoen vers in de Landwinkel verkocht en tevens verwerkt tot meer dan 40 ambachtelijke Drentse streekproducten. Daarnaast bent u in de Landwinkel aan het juiste adres voor een mooi en smaakvol streekproductenpakket voor bijvoorbeeld een verjaardag of relatiegeschenk.

Ga voor PUUR! Beleef het Landleven.

Fruitbedrijf De Marwijkshof maakt deel uit van de Landwinkel Coöperatie. Boerderijwinkels die zijn aangesloten bij Landwinkel hebben een ruim assortiment ambachtelijke producten. Dat is het grote voordeel van een coöperatie samenwerkende agrarische ondernemers: zij wisselen hun producten uit. Zo wordt het zwarte bessensap van Fruitbedrijf De Marwijkshof bijvoorbeeld door een kaasboerderij aan de andere kant van het land verkocht!

Eerlijke streekproducten uit Drenthe.

Fruitbedrijf De Marwijkshof is met meer dan 40 DrentsGoed Streekproducten de grootste producent voor Drents Goed Streekproducten. De bij DrentsGoed aangesloten ondernemers zijn trots op hun product en staan garant voor kwaliteit, streekgebondenheid en een ultieme beleving van regionale tradities. DrentsGoed Streekproducten vindt u natuurlijk bij Fruitbedrijf De Marwijkshof, maar ook in diverse Drentse supermarkten, restaurants en overige verkooppunten.

Cadeau

Cadeau voor jou!

Zoek je een leuk cadeautje?